Laden Evenementen

Met pluimen door chefkok Xavier Conings van de Weijers Hoven

6 maart - 19:00 - 22:00
  • Dit event is voorbij.

Wilt u graag de fijne kneepjes van het vak leren of gewoon een leuke avond onder hobbykoks?

Wat is er leuker dan samen met collega’s of vrienden te koken en achteraf te genieten van uw eigen creaties. Bovendien krijgt u er handige en smakelijke “tips & tricks” van een ervaren chef. Iedere maand organiseren wij workshops met Xavier Conings, telkens volgens een bepaald thema of seizoen. Er wordt een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert gemaakt.

Het thema van maart is ‘met pluimen’. Terwijl we de lekkere gerechtjes opeten wordt er ook wijn geschonken van het Wijnhuis Conings van Xavier Conings van de Weijers Hoven.

Tickets

Je kan dit evenement ook boeken door even langs te komen in de winkel en daar de betaling te regelen.

Bekijk hier ons Privacybeleid.