Laden Evenementen

Op en top winters door chefkok Xavier Conings van de Weijers Hoven

16 januari - 19:00 - 22:00
  • Dit event is voorbij.

Wilt u graag de fijne kneepjes van het vak leren of gewoon een leuke avond onder hobbykoks? Wat is er leuker dan samen met collega’s of vrienden te koken en achteraf te genieten van je eigen creaties. Bovendien krijg je er handige en smakelijke “tips & tricks” van een ervaren chef. Het thema van januari is op en top winters. We maken een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Klassieke stoverij • schelvis • Schone van Boskoop • bospaddo’s > dat wordt smikkelen en smullen tot je tenen ervan gaan krullen en terwijl we deze lekkere gerechtjes opeten wordt er ook lekkere wijn geschonken van wijnhuis Conings.

Iedere maand worden er workshops georganiseerd door Xavier Conings van restaurant de Weijers Hoven in Hoeselt, telkens volgens een bepaald thema of seizoen.

Tickets

Je kan dit evenement ook boeken door even langs te komen in de winkel en daar de betaling te regelen.

Blijf op de hoogte  

Bekijk hier ons Privacybeleid.