Crème brûlée met de Magimix cookexpert

Bereiding

  1. Bereid de vanillepudding en giet deze, als hij klaar is, in ovenschaaltjes. Laat ze afkoelen op kamertemperatuur en zet ze vervolgens 2 tot 4 uur in de koelkast.
  2. Bestrooi ze met rietsuiker en karameliseer de bovenzijde met een gasbrandertje of onder de ovengrill.
Vanillepudding
  1. Leg de gelatineblaadjes 5 minuten in een schaal met koud water en knijp ze daarna uit.
  2. Doe alle ingrediënten in de rvs-kom.
  3. Stel het EXPERT-programma in op 8 minuten/snelheid 5/95 °C.
  4. Stel het EXPERT-programma in op 2 minuten/snelheid 10 (zonder verwarmen).

Reader Interactions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ingrediënten

4/6 personen
  • 2 à 3 eetlepels rietsuiker
  • 500 ml slagroom
  • 4 gelatineblaadjes
  •  merg van 1 vanillestokje
  • 5 eidooiers
  • 40 gram suiker
  • 25 gram Maïzena®
Blijf op de hoogte  

Bekijk hier ons Privacybeleid.