Wafels van havermout en amandelmeel

Deze wafel is door het amandelmeel lekker zoet en blijft krokant door het havermeel.

Bereiding

  1. Vermaal de havermout tot havermeel in de blender.
  2. Doe de havermeel samen met de amandelmeel, ei, amandelmelk en zout in een kom en roer met een garde tot een beslag.
  3. Verwarm heet wafelijzer op de middelste stand.
  4. Giet het beslag in het wafelijzer en verwarm 5 minuten. 5.
  5. Besprenkel agave- of ahornsiroop over de wafel en bestrooi met kokossnippers.

Reader Interactions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ingrediënten

5 wafels
  • 10 el havermeel (vermaal havermout in de blender tot meel)
  • 5 el amandelmeel
  • 5 eieren
  • Scheutje amandelmelk (of andere plantaardige melk)
  • Snufje Himalayazout
Topping Heerlijk met Agave- of ahorn siroop en kokossnippers.

Bekijk hier ons Privacybeleid.