Winkelwagen 0 0,00
Winkelwagen 0 0,00

Wafels van havermout en amandelmeel

Deze wafel is door het amandelmeel lekker zoet en blijft krokant door het havermeel.

Bereiding

  1. Vermaal de havermout tot havermeel in de blender.
  2. Doe de havermeel samen met de amandelmeel, ei, amandelmelk en zout in een kom en roer met een garde tot een beslag.
  3. Verwarm heet wafelijzer op de middelste stand.
  4. Giet het beslag in het wafelijzer en verwarm 5 minuten. 5.
  5. Besprenkel agave- of ahornsiroop over de wafel en bestrooi met kokossnippers.

 

Ingrediënten
5 wafels
  • 10 el havermeel (vermaal havermout in de blender tot meel)
  • 5 el amandelmeel
  • 5 eieren
  • Scheutje amandelmelk (of andere plantaardige melk)
  • Snufje Himalayazout

Topping

Heerlijk met Agave- of ahorn siroop en kokossnippers.

Tevreden klanten

Andrea en Bernadette Vanspauwen
Andrea en Bernadette Vanspauwen
5.0
28/06/2022
facebook
Van Bellingen Kaatje
beveelt aan
24/05/2022
facebook
Anne Voets
beveelt aan
28/04/2022
facebook
Nancy Jacobs
beveelt aan
18/01/2022
facebook
Ellen Verbraeken
beveelt aan
21/12/2021
facebook
Yves Lc
beveelt aan
21/12/2021

Blijf op de hoogte van onze workshops en aanbod!

Inschrijven nieuwsbrief
Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.