Winkelwagen 0 0,00
Winkelwagen 0 0,00

Crème brûlée met de Magimix cookexpert

 

Bereiding

  1. Bereid de vanillepudding en giet deze, als hij klaar is, in ovenschaaltjes. Laat ze afkoelen op kamertemperatuur en zet ze vervolgens 2 tot 4 uur in de koelkast.
  2. Bestrooi ze met rietsuiker en karameliseer de bovenzijde met een gasbrandertje of onder de ovengrill.

Vanillepudding

  1. Leg de gelatineblaadjes 5 minuten in een schaal met koud water en knijp ze daarna uit.
  2. Doe alle ingrediënten in de rvs-kom.
  3. Stel het EXPERT-programma in op 8 minuten/snelheid 5/95 °C.
  4. Stel het EXPERT-programma in op 2 minuten/snelheid 10 (zonder verwarmen).

 

Ingrediënten
4/6 personen
  • 2 à 3 eetlepels rietsuiker
  • 500 ml slagroom
  • 4 gelatineblaadjes
  •  merg van 1 vanillestokje
  • 5 eidooiers
  • 40 gram suiker
  • 25 gram Maïzena®

Tevreden klanten

Andrea en Bernadette Vanspauwen
Andrea en Bernadette Vanspauwen
5.0
28/06/2022
facebook
Van Bellingen Kaatje
beveelt aan
24/05/2022
facebook
Anne Voets
beveelt aan
28/04/2022
facebook
Nancy Jacobs
beveelt aan
18/01/2022
facebook
Ellen Verbraeken
beveelt aan
21/12/2021
facebook
Yves Lc
beveelt aan
21/12/2021

Blijf op de hoogte van onze workshops en aanbod!

Inschrijven nieuwsbrief
Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.