Winkelwagen 0 0,00
Winkelwagen 0 0,00

Crème brûlée met de Magimix cookexpert

 

Bereiding

  1. Bereid de vanillepudding en giet deze, als hij klaar is, in ovenschaaltjes. Laat ze afkoelen op kamertemperatuur en zet ze vervolgens 2 tot 4 uur in de koelkast.
  2. Bestrooi ze met rietsuiker en karameliseer de bovenzijde met een gasbrandertje of onder de ovengrill.

Vanillepudding

  1. Leg de gelatineblaadjes 5 minuten in een schaal met koud water en knijp ze daarna uit.
  2. Doe alle ingrediënten in de rvs-kom.
  3. Stel het EXPERT-programma in op 8 minuten/snelheid 5/95 °C.
  4. Stel het EXPERT-programma in op 2 minuten/snelheid 10 (zonder verwarmen).

 

Ingrediënten
4/6 personen
  • 2 à 3 eetlepels rietsuiker
  • 500 ml slagroom
  • 4 gelatineblaadjes
  •  merg van 1 vanillestokje
  • 5 eidooiers
  • 40 gram suiker
  • 25 gram Maïzena®

Tevreden klanten

De service van het team is echt top-professioneel. Steeds behulpzaam, ook na verkoop.

Uitgebreid aanbod en prima kwaliteit.

Ook de workshops mogen er zijn! Zeker 5-sterren waard! Ideaal om de werking van de apparaten te leren kennen en altijd gezellig met mensen die dezelfde interesses delen, nl. lekker koken.

facebook
Van Bellingen Kaatje
recommends
24/05/2022

Uitstekende dienstverlening en steeds bereid om verder te denken en oplossingen uit te werken voor een probleem

facebook
Anne Voets
recommends
28/04/2022

Altijd even vriendelijk en een super service! 👌🏻

facebook
Nancy Jacobs
recommends
18/01/2022

Top service. Een echte aanrader!

facebook
Ellen Verbraeken
recommends
21/12/2021

5 sterren service, 5 sterren (klant)vriendelijkheid, 5 sterren producten Wat kan een mens nog meer willen? Zeker een aanrader! Wij komen zeker en vast terug.

facebook
Yves Lc
recommends
21/12/2021

goede dienst verlening bij het probleem van men brandalarm. altijd iemand stand by, om je te helpen.

Meer beoordelingen tonen

Blijf op de hoogte van onze workshops en aanbod!

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.