Winkelwagen 0 0,00
Winkelwagen 0 0,00

Fishsticks van pladijsfilets

 

Bereiding

  1. Dep de vis droog, kruid de filets met peper en zout.
  2. Doe de bloem, losgeklopte eieren en broodkruim in drie aparte kommetjes.
  3. Wentel de visfilets eerst in de bloem, dan in het ei en als laatste door het broodkruim, druk zachtjes aan.
  4. Maak het witloofslaatje. Snijd de bittere kern uit het witloof en snipper het witloof fijn. Spoel de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in blokjes. Sprenkel er citroensap over. Meng 5 el mayonaise met 1 el honing, de gehakte peterselie, rozijnen en kruid met peper en zout. Meng door het witloof en appelstukjes.
  5. Frituur de stukken vis 4 à 5 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.  Serveer de fishsticks samen met het witloofslaatje en verse frietjes.

 

Ingrediënten
4 personen
  • 600 g pladijsfilets
  • 100 g bloem
  • 2 eiwitten
  • 100 g broodkruim (wit)
  • 400 g witloof
  • 1 appel
  • sap van 1 citroen
  • 2 el rozijnen
  • 5 el mayonaise
  • 1 el honing
  • 2 el gehakte peterselie
  • peper en zout

Tevreden klanten

Andrea en Bernadette Vanspauwen
Andrea en Bernadette Vanspauwen
5.0
28/06/2022
facebook
Van Bellingen Kaatje
beveelt aan
24/05/2022
facebook
Anne Voets
beveelt aan
28/04/2022
facebook
Nancy Jacobs
beveelt aan
18/01/2022
facebook
Ellen Verbraeken
beveelt aan
21/12/2021
facebook
Yves Lc
beveelt aan
21/12/2021

Blijf op de hoogte van onze workshops en aanbod!

Inschrijven nieuwsbrief
Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.